Besplatne radionice za mlade u Obrenovcu tokom decembra

Centar za građansko delovanje, zajedno sa Kancelarijom za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac i Sportsko-kulturnim centrom "Obrenovac"  uz finansijku podršku Ministarstva omladine i sporta, tokom decembra 2014. godine u okviru programa neformalnog obrazovanja realizuje 4 besplatne radionice pod nazivom "Obrenovac–grad znanja". Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom zimskog raspusta.

 

 
Zainteresovani se mogu prijaviti na neku od sledećih radionica:

Radionica „Kizomba i semba – upoznajte Angolu kroz ples“
Kizomba je nastala u Angoli, od tradicionalnog afričkog plesa sembe. Ovo je romantičan i senzualan ples koji se drugačije naziva i „angolski tango“ ili „ples koji zavodi dušu“. Danas se pleše u svim evropskim zemljama, posledljih godina je vrlo popularna u našem glavnom gradu. Učesnici bi stekli primenljivo znanje,jer se u više klubova u Beogradu održavaju plesne večeri sembe i kizombe svake sedmice. Plesno i predavačko iskustvo instruktora garantuje kvalitet izvođenja radionica.
vreme: od 1. 12.2014. do 29.12.2014. godine, ponedeljkom od 17:00 časova i petkom od 19 časova.
mesto: SKC "Obrenovac"
predavači: Jovana Mitrović i Branko Gašić

Origami radionica
Polaznici će moći da na jedan zabavan i kreativan način pokažu svoju kreativnost i razviju svoju maštu. Naučiće se strpljenju i preciznosti, a ukoliko su se već bavili origamijem, unaprediće svoja dosadašnja zanja. Kroz igru i kolektivan rad, stvaraće zabavne predmete koji se mogu iskoristiti i kao ukras i kao originalan poklon dragoj osobi.
vreme: od 1. decembra do 29. decembra, subotom i nedeljom od 11:30 do 13:30
mesto: Kancelarija za mlade
predavač: Aleksandra Spasov

Izrada blogova
Polaznici radionice će naučiti kako da samostalno izrađuju blogove (sajtove) u popularnom CMS softveru Wordpress. Pored same izrade bloga, fokus će biti stavljen i na prateće dodatke bloga (npr. kako od svog bloga napraviti internet prodavnicu), kao i na samu promociju bloga na Internetu.
vreme: od 1. decembra do 29. decembra, utorkom i četvrtkom 18:00 - 19:30 časova
mesto: Kancelarija za mlade
predavač: Marko Kojić


"Kreativna vajarska radionica"
Radionica je osmišljena kao edukativna praktična radionica sa ciljem da se polaznici upoznaju sa osnovama vajarskog i skulptorskog rada i da steknu veštine i znanja koja će im pomoći u samostalnom kreativnom radu.
vreme: od 10. decembra do 20. decembra, sredom i četvrtkom 18:00 - 19:30 časova
mesto: SKC "Obrenovac"
predavač: Jelisaveta Vićić
Prijave do 26. novembra 2014. godine isključivo preko prijavnog formulara.

Dodatne informacije možete dobiti na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Sve radionice su besplatne, a jedan polaznik može pohađati više radionica. Namenjene su deci i mladima iz Obrenovca.
Napomena: radionice na koje se prijavi manje od 10 polaznika se neće održavati.